keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

High Hopes Challenge 114


High Hopes Challenge 114 - Birthday. Synttärikortin tein pikkupojalle, miksei isommallekin ;) Linnut on nyt myös lähellä sydäntä kun olen niitä ahkerasti tässä syötellyt ja kesytellyt.

Tässä kortissa on käytetty 6 eri leimasinta Daisy Garden Border, Bobby Lee, Perched Birdie, Landing Birdie, Nest ja aidan nimeä en nyt muista.

Mukavaa aurinkoista päivän jatkoa

Thanks for looking and have a nice day

6 kommenttia:

Ritva kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti onkin, voimakkaat, täyteläiset värit, positiivinen kuva, oikein antaa hyvän mielen!
Hyvää loppukesää!

debby4000 kirjoitti...

Gorgeous cute card.
luv
debby

Maarit kirjoitti...

Aivan ihastuttava kortti. Ihana leimasin. Mistä tälläisen olet bongannu? Ihanat nuo linnut.

TaijuS kirjoitti...

Ihanasti väritetty, kuten kuvasi aina! Muutenkin herttainen ja kaunis kortti!

Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

Kortteja on tullut värkkäiltyä parisensataa kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

maiju kirjoitti...

Aivan ihana. Väritykset taas niin huippuluokkaa ja kortin tunnelma on käsin kosketeltavan ihana.

TaijuS kirjoitti...

Minullakin on kamera taas käytössä, joten blogiini alkaa nyt virrata kuvia sadoista tekemistäni korteista. Tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)