lauantai 1. marraskuuta 2008

Arteypico - tunnustus

Tälläisen tunnustuksen sain Katilta ja Eijalta. Kiitos paljon Teille, olipa mukavaa saada tälläinen monen päivän sairastelun jälkeen.

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Tämän patsaan ojennan edelleen seuraaviin blogeihin, joissa vierailen. Vierailen myös muissakin blogeissa ja on myös paljon muita joille voisi tämän antaa, mutta kun säännöt sanoo että viidelle.

Minnis - tekee aivan ihania ja laadukkaita kortteja ja esittelee myös ihania ostoksia blogissaan ja sitten joskus minäkin sorrun ostamaan onkohan tuo oikeastaan miinusta vaiko plussaa :)

Myy ja Vilijonkka - tekee myös toinen toistaan kauniimpia kortteja ja jaksaa käydä monessa blogissa antamassa ihania kommentteja.

Darjan tarinat - ihan uusi blogi minulle, jota en ole aiemmin nähnyt, mutta sieltä löytyykin hienoja kortteja. Vierailenpa varmaan jatkossakin.

Oliveria - tekee myös aivan mahottoman ihania kortteja joita on ilo katsella.

Pipaiita - uusi blogi minulle josta myös löytyy kauneita kortteja.

8 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Kiitos kaunis Sinulle :)

Minnis kirjoitti...

Oho... Kiitos oikein paljon :o)) Lämmittää kovasti mieltä. Saanks mä plussaa siitä että mä en itseasiassa viimeaikoina ole kovin monia ostoksia edes esitellyt...?? ;o))

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin kiitos, Sirpaliina - Ihana yllätys :))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

oih iso kiitos ystävä!

Sirpaliina kirjoitti...

Minnis, mukava on katsella ihania ostoksia kyllä ne ostokset on plussaa, eikun kun vaan ostelemaan.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Olipa ihana yllätys! Minäkin löytänyt sinun blogiisi vasta kuukausi sitten, pidän kovasti tyylistäsi

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹