lauantai 1. marraskuuta 2008

Arteypico - tunnustus

Tälläisen tunnustuksen sain Katilta ja Eijalta. Kiitos paljon Teille, olipa mukavaa saada tälläinen monen päivän sairastelun jälkeen.

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Tämän patsaan ojennan edelleen seuraaviin blogeihin, joissa vierailen. Vierailen myös muissakin blogeissa ja on myös paljon muita joille voisi tämän antaa, mutta kun säännöt sanoo että viidelle.

Minnis - tekee aivan ihania ja laadukkaita kortteja ja esittelee myös ihania ostoksia blogissaan ja sitten joskus minäkin sorrun ostamaan onkohan tuo oikeastaan miinusta vaiko plussaa :)

Myy ja Vilijonkka - tekee myös toinen toistaan kauniimpia kortteja ja jaksaa käydä monessa blogissa antamassa ihania kommentteja.

Darjan tarinat - ihan uusi blogi minulle, jota en ole aiemmin nähnyt, mutta sieltä löytyykin hienoja kortteja. Vierailenpa varmaan jatkossakin.

Oliveria - tekee myös aivan mahottoman ihania kortteja joita on ilo katsella.

Pipaiita - uusi blogi minulle josta myös löytyy kauneita kortteja.

6 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Kiitos kaunis Sinulle :)

Minnis kirjoitti...

Oho... Kiitos oikein paljon :o)) Lämmittää kovasti mieltä. Saanks mä plussaa siitä että mä en itseasiassa viimeaikoina ole kovin monia ostoksia edes esitellyt...?? ;o))

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin kiitos, Sirpaliina - Ihana yllätys :))

myy ja vilijonkka kirjoitti...

oih iso kiitos ystävä!

Sirpaliina kirjoitti...

Minnis, mukava on katsella ihania ostoksia kyllä ne ostokset on plussaa, eikun kun vaan ostelemaan.

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Olipa ihana yllätys! Minäkin löytänyt sinun blogiisi vasta kuukausi sitten, pidän kovasti tyylistäsi